,

Jarosińska wydała oświadczenie w sprawie Dody! (video)

Konflikt dopiero się rozkręca!

Kilka dni temu Doda w Dzień Dobry TVN powiedziała o Jarosińskiej, ze ta dzięki całemu zamieszaniu chce wypromować swoją nową debiutancką płytę.

Ta osoba rozdmuchała to po to, by się wypromować, zaistnieć pierwszy raz od 40. lat. Nikt nie będzie obrażał w moim towarzystwie mojego narzeczonego i ludzi chorych na białaczkę. Moja reakcja była wprost proporcjonalna do tego, co usłyszałam. Ta pani wcisnęła mi w usta słowa, których nie powiedziałam, bo nikomu źle nie życzę – powiedziała Doda w „Dzień dobry TVN”.

Jarosińska twierdzi, że to bzdura i wystosowała oświadczenie.

W związku z pojawiającymi się w środkach masowego przekazu informacjami podważającymi fakt zdarzenia z udziałem Doroty Rabczewskiej, oświadczam, że w dniu 8 stycznia br. złożyłam zawiadomienie o napaści i kierowaniu wobec mnie gróźb karalnych przez wyżej wymienioną. Wszelkie oświadczenia pani Rabczewskiej i osób z nią związanych, kwestionujące rzeczywisty przebieg zajścia, nie polegają na prawdzie, a ich celem jest zdyskredytowanie mojej osoby oraz dążenie do uzyskania lepszej sytuacji procesowej. Jednocześnie nie będę komentować okoliczności sprawy, do czasu zakończenia prowadzonego postępowania karnego – oświadczyła Monika Jarosińska.

Pamiętacie jak Jarosińska chwaliła Dodę za to co robi? Nie? To Wam przypomnimy

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

You must be logged in to post a comment.